آرشیو اخبار دانشکده تغذیه

برگزاری همایش روز جهانی ایمنی غذا توسط گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی

برگزاری همایش روز جهانی ایمنی غذا توسط گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی

مکان: آمفی تئاتر دانشکده تغذیه و علوم غذایی زمان: 17 خرداد 1401 ساعت 14-12

دوشنبه 16 خرداد 1401
انتخاب دکتر بهرام پورقاسم و دکتر علی احسانی به عنوان استاد نمونه دانشگاه و دکتر زهره قریشی به عنوان استادیار نمونه دانشگاه

انتخاب دکتر بهرام پورقاسم و دکتر علی احسانی به عنوان استاد نمونه دانشگاه و دکتر زهره قریشی به عنوان استادیار نمونه دانشگاه

تبریک موفقیت

يکشنبه 25 ارديبهشت 1401
ارتقای علمی جناب آقای دکتر علی طریقت اسفنجانی به مرتبه استادی

ارتقای علمی جناب آقای دکتر علی طریقت اسفنجانی به مرتبه استادی

تبریک

شنبه 17 ارديبهشت 1401
پذیرش مقاله سرکار خانم دکتر مریم رف رف و خانم فاطمه پورحبیبی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تغذیه در ژورنال Phytotherapy Research با (Impact Factor:5.878 , Citescore:7.8 , Q1 )

پذیرش مقاله سرکار خانم دکتر مریم رف رف و خانم فاطمه پورحبیبی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تغذیه در ژورنال Phytotherapy Research با (Impact Factor:5.878 , Citescore:7.8 , Q1 )

با عنوان: Effects of curcumin supplementation on metabolic parameters, inflammatory factors and obesity values in women with rheumatoid arthritis: A randomized, double-blind, placebo controlled
clinical trial

يکشنبه 4 ارديبهشت 1401
پذیرش مقاله جناب آقای دکتر بیت اله علیپور و آقای امیرحسین فغفوری دانشجوی دکترای تخصصی تغذیه در ژورنال Clinical Nutrition با (Impact Factor:7.324 ,Cite Score:10.2 ,Q1 )

پذیرش مقاله جناب آقای دکتر بیت اله علیپور و آقای امیرحسین فغفوری دانشجوی دکترای تخصصی تغذیه در ژورنال Clinical Nutrition با (Impact Factor:7.324 ,Cite Score:10.2 ,Q1 )

با عنوان: Immunomodulatory and clinical responses to zinc gluconate supplementation in patients with Behçet`s disease: A double-blind, randomized placebo-controlled clinical trial

يکشنبه 28 فروردين 1401
پذیرش مقاله سرکار خانم دکتر زهرا قاسم پور و خانم سارا چادرشبی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی در ژورنال Food Chemistry با (Impact Factor:7.5, Q1 )

پذیرش مقاله سرکار خانم دکتر زهرا قاسم پور و خانم سارا چادرشبی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی در ژورنال Food Chemistry با (Impact Factor:7.5, Q1 )

با عنوان: Red onion skin active ingredients, extraction and biological properties for functional food applications

سه شنبه 23 فروردين 1401
پذیرش مقاله سرکار خانم دکتر زهرا قاسم پور و خانم نازیلا قره آغاجلو دانشجوی دکترای بهداشت و ایمنی مواد غذایی در ژورنال Dyes and Pigments  با (Impact Factor:4.88 , Q1 )

پذیرش مقاله سرکار خانم دکتر زهرا قاسم پور و خانم نازیلا قره آغاجلو دانشجوی دکترای بهداشت و ایمنی مواد غذایی در ژورنال Dyes and Pigments با (Impact Factor:4.88 , Q1 )

با عنوان:Nano-liposomal system based on lyophilization of monophase solution technique for encapsulating anthocyanin-rich extract from red cabbage

سه شنبه 23 فروردين 1401
انتخاب سركار خانم ميترا سرمدي به عنوان رژيم‌درمانگر نمونه استاني

انتخاب سركار خانم ميترا سرمدي به عنوان رژيم‌درمانگر نمونه استاني

تبریک

سه شنبه 16 فروردين 1401
تقدیر بنیاد ملی نخبگان و شتاب‌دهنده ره‌نشان از دبیر انجمن علمی_دانشجویی علوم و صنايع غذایی، سرکار خانم الهه علیخواه

تقدیر بنیاد ملی نخبگان و شتاب‌دهنده ره‌نشان از دبیر انجمن علمی_دانشجویی علوم و صنايع غذایی، سرکار خانم الهه علیخواه

تبریک موفقیت

دوشنبه 15 فروردين 1401
فراخوان طرح‌های پژوهشی و فناورانه در حوزه فرآورده‌های نوتراسیوتیکال

فراخوان طرح‌های پژوهشی و فناورانه در حوزه فرآورده‌های نوتراسیوتیکال

کمیته تحقیقات دانشجویی با همکاری انجمن‌های علمی علوم و صنایع غذایی و داروسازی برگزار می کند. مهلت ارسال تا 31 اردیبهشت ماه 1401

دوشنبه 15 فروردين 1401